Post by atatacadklin on Mar 15, 2022 12:03:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Doors: Paradox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Doors: Paradox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti (neriboti pinigai) ▞▞▞
▞▞▞ Doors: Paradox 2022 version ▞▞▞
Man patinka visi 3 durų žaidimai. Nežinau, kodėl negaliu grįžti prie to, ką žaidžiau, atrodo, kad visada turiu pradėti iš naujo.
Doors: Paradox Παιχνίδια παζλ nhpu
Nors aš visada vertinu naujus galvosūkių-nuotykių žaidimus ir meilės žaidimus nuo pat pradžių, šis žaidimas man atrodė labai trumpas. Neįsivaizduoju, kaip sunku nuolat sugalvoti naujų galvosūkių ir pan., bet tikrai jaučiuosi labai trumpa. Gan geras žaidimas, išskyrus tai.
Anksčiau žaidžiau šio kūrėjo 3D žaidimus ir man jie patiko. Šis – ne išimtis. Fantastiškas žaidimas, priverčia susimąstyti. Grafika nuostabi. Myliu!!!
Linksma, bet erzina. Ji žino, kad aš pasiekiau 5 lygį, bet sunku pradėti nuo 6 lygio! (tik pavyzdys)
„Doors“ žaidimų serija yra labai smagi. Dėlionės yra protingos su kūrybinga grafika
Įdomiausias naujausias žaidimas, kurį galite rasti. Taip pat labai smagu. Taip dėkingas už tai.
Nuostabi grafika... patinka geras nuoseklus atradimas dėlionės
Atrodo lengva, bet groju tik dėl tų gražių nuotraukų ir garsų. Tai nuostabu, aš įsimylėjau
Linksmi galvosūkiai ir ne per sunkūs, bet pakankamai sudėtingi.
Labai gražus žaidimas, nuostabi grafika ir nuostabi logika. Patiko
Vizualai gražūs! Aš nusipirkau visas Doors serijas, nes nekenčiu skelbimų ir mėgstu užuominas. Yra pakankamai lygių, tačiau jie nėra sudėtingi. Tai nepanašu į kambarį, kuriame gausite daug turinio, o kai kurie iš jų yra gana sudėtingi. Manau, kad šis žaidimas puikiai tinka vaikams arba tiesiog kaip atsipalaidavimo žaidimas užimtiems suaugusiems. Jei turite siaubingą atmintį kaip aš, ji puikiai atkuriama. Aš dažniausiai tiesiog myliu animaciją ir vaizdus, tai toks gražus žaidimas!
Žaidžiau vieną iš kitų šios serijos žaidimų ir ši versija pateisina mano lūkesčius (kad ir kokie jie būtų aukšti), tačiau kol kas tai puikus žaidimas, nes esu praėjęs tik kelis pirmuosius lygius, bet tikrai vertas pažiūrėkite, ar skaitote tai.
Doors: Paradox Hádanky vakn
Patiko ankstesni žaidimai ir patinka šis. Puiki grafika, dėl kurios kiekvieno galvosūkio sprendimas yra ypač malonus!
Įdomus žaidimas, bet jei neišmokėsite pinigų, gausite mažiau nei pusę žaidimo.
Gražu, ramu 10/10. Nėra nieko, kas nepatiktų.
Puiku.Ngj
Puikus galvosūkių žaidimas. Ne nuobodu akimirka. Malonu žaisti.
Kaip susigrąžinti pinigus? Padarė klaidą pirkdamas kiberpanką tik už 3 USD. Norėjau gauti visus lygius iš karto, kad sutaupyčiau pinigų.
Ką tik baigiau šį žaidimą. Užtruko 2 valandas. Lygiai buvo labai kūrybingi ir daug gero meno. Grafika nuostabi. Galvosūkiai nėra tokie sunkūs, kad patirsite stresą, tačiau jų pakanka, kad galėtumėte linksmintis. Aptiko tik vieną nedidelę klaidą ir ją buvo galima ištaisyti iš naujo paleidus lygį. 10/10
Mėgstu žaidimą, bet nesuprantu, kodėl šios įmonės riboja lygius, kuriuos galite žaisti nemokamai, kai turi skelbimų. Jau žiūriu reklamas, tad turėčiau žaisti visą žaidimą. Žmonės gali mokėti, jei nenori skelbimų. Taip apmaudu.
Doors: Paradox Hádanky vakn
Puikus žaidimas praleisti laiką. Tiesiog pakankamai sudėtinga, kad jus domintų, kas nutiks toliau.
Labai gaila gražių galvosūkių. Išbandyti reikia tik kelis lygius, tada sumokėsite, jei norite daugiau 4,99 už 16, galbūt atspėsite papildomų nėra skelbimo ar ką galite padaryti, kad nemokėtumėte, turite mokėti Nesu tikras, ar rekomenduočiau išbandyti, priklauso nuo Jei jums patinka eiti, meskite žaidimą be tikrų pinigų arba norite daugiau nei 8 lygių, nežinote, ar verta atsisiųsti!!
Techniškai nemačiau nei vieno „doors“ žaidimo, kuris man nepatiktų.
Neverta pinigų, nes atlikus pradinius nemokamus lygius dar tik keli lygiai. Sumokėjus vartoti žodį „begalinis“ yra klaidinantis.
Dėl tam tikrų priežasčių galiu žaisti tik du žaidimus, jis nepraeis 8 lygio, jei nereikės pirkti, ir aš neperku jokių žaidimų. Išskyrus tai, kad jis turi puikią grafiką, jis labai stimuliuoja ir man tai patiko. Labai apmaudu, kai neįsigiję daugiau lygių negalite pasiekti daugiau. Liūdnas
Puiki grafika, kelianti iššūkių ir pramogų!
Taigi jūs bandote man pasakyti, kad aš jį įdiegiau žaisti 10 minučių, kad galėtumėte paprašyti manęs pinigų, kad galėtumėte žaisti likusią dalį?! 🤔🤔🤔🤨🤨 Ištrinta
Doors: Paradox Παιχνίδια παζλ nhpu
patinka graži nuostabi grafika, smagu žaisti
Pirmieji 2 žaidimai man taip patiko, kad taip džiaugiuosi žaisdamas šį naują, turėjau sustoti ir jau palikti apžvalgą. Tikrai labiausiai atpalaiduojantys žaidimai, kuriuos kada nors žaidžiau. Grafika nuostabi ir tokia kūrybinga. Man patinka žaisti šį žaidimą, norėčiau, kad lygiai būtų begaliniai! Mėgstamiausias žaidimas prieš miegą padeda man nusiraminti ir atsipalaiduoti. Ačiū kūrėjams! Iki šiol vienas iš mano mėgstamiausių!
Tikrai naujos kartos žaidimas! Labai gera grafika ir sfx bei dar geresnis žaidimo būdas nei kituose Doors serijos žaidimuose. Būtina žaisti!
Dream Farm : Harvest Moon Casual ejj
Įdomus žaidimas, rekomenduoju atsisiųsti
Pakankamai lengva judėti. Pakankamai sunku, kad būtų smagu!
Labai geras, atpalaiduojantis žaidimas. Tai gana paprasta – išskyrus kartais pasitaikančią klaidą, kai reikia iš naujo paleisti lygį, kad galėtumėte užbaigti tą lygį! Grafika yra puiki, nors ir greitai išsikrauna akumuliatorius.