Post by atatacadklin on Mar 15, 2022 11:57:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knight Age ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knight Age IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód a primogemek növeléséhez ▞▞▞
▞▞▞ Knight Age 2022 version ▞▞▞
Miért vagyok mindig megszakadva? Kérem, javítsa ki a problémát, köszönöm
Knight Age Avanture gby
Ez szép
nem lehet frissíteni az 1.1.9-et a playstore-ban... javítsd ki pls. tnx
Lemondtam az egy küldetésemet, akkor a játék erőltetett leállítás volt, és most nem tudom megnyitni a játékot... viccelsz?
szép játék, de mindig megszakadt a kapcsolatom. kérlek javítsd ki... köszönöm
Férfi varázslóra és karakterteremtésre van szükségünk, hogy mind a férfiak, mind a nők legyünk
Knight Age Kalandjátékok ccvu
Knight Age Περιπέτεια pesk
A grafika svck, a karakterek pedig olyanok, mint az uhh. Javítsd kérlek.
Jó móka játszani.itt lehet csevegni,verekedni,csoportot építeni stb.ezt szerettem.de itt nagyon sok a fülöp-szigeteki.az ő nyelvükön beszélnek.nem értem őket.angolul kellene beszélniük.4-et adtam csillagok.
Menő játék
Használja az angol nyelvet. Idióta?
Túl nagyon nehéz szintet lépni
eh di miau, ne játssz ezzel a játékkal
Szeretem a játékot, de nincs sok angol ember. Szóval kicsit magányosnak érzem magam, amikor itt-ott Fillipinót nézem... -.-
A késés miatt most alig tudok játszani, eltört az exp lécem
Grrr...miért bontottam le a kapcsolatot a szerverrel...hiba van
Grow Castle - Tower Defense Pelihalli kic
Meg tudod csinálni, hogy ne legyen szellem a telefonom merevlemeze nagyon felmelegítve most töltöm nagyon problémás akkumulátort kérlek ne csinálj szellemet, ha afk
Az oku manami rajongói céh vezetője: "Legits"
Tedd piaci npc-t áru vásárlásához és eladásához. Képernyőforgatás hozzáadása. Adjon hozzá további küldetést. Válasszon nemet minden munkához. Mint férfi tüzér, harcos lány. Nagyszerű játék nagyon rabja ahaha
Élveztem ezt a játékot, de ma felébredtem, és átlagosan átkutattam ezt a játékot, és azt mondtam, hogy van benne reklámprogram szar ez egy jó játék volt. Csak a 11-es szintig jutottam el, az egy durva játék. De szórakoztató.
angol nyelv plss! '
kérlek javítsd ki a hibát. és visszaküldi a kereskedelmi tranzakciót.
Nehéz lvl-t emelni
Ez egy küldetés. Menj amanhoz, miután elérted a tizedes szintet. Valóban nagyszerű játék. Bago mag umpisa pindotin nyo pinakababa globális szerverre cserélve
Nagyszerű játék!! az egyetlen dolog, amit szeretnék, az a napi drágakövek bónusz! mint a lovag és a Mágia
Knight Age Avontuur mrqm
hogyan lehet angolra tenni?
Szia, új vagyok, és valaki megütött, amikor megpróbálok megtanulni játszani, szóval itt vannak a sztárjaid ★★★★★ kár, hogy nem segítenek, mint ez a funkció
Tedd ezt a játékot univerzálissá, és dolgozz a hibák ellen. Esküszöm, hogy ez a játék a legjobb RPG egyáltalán, ha segítséget szeretnél a web fejlesztéséhez és más rosszindulatú eszközökhöz, küldd el előre.
Kérjük, gyorsan javítsa ki a globális szervert
őszintén.......vannak afwe küldetések... kemény szintezés
Szórakoztatóbb, ha arannyal vásárolhat kisállatot.5 m arany gogogo (HECTOR34)
Lokbu
Javítva gm!